Tervetuloa Rukan Peikkokumpuun

Peikkokumpu on huvila, jossa on kaksi huoneistoa. Huoneistot ovat peilikuvat toisiinsa nähden ja siten täysin samanlaisia sekä tilojensa, että varusteiden puolesta. Peikkokumpu on rakennettu järeästä hirrestä (25cm paksu) syksyllä 2000 ja on näyttävän näköinen. Huoneistojen varustetaso on korkea. Voit vuorata huvilan huoneistot erikseen tai yhtäaikaa, jos tarvitset tilaa isolle seurueelle.

Molempien huoneistojen pohjapinta-ala on 73 m2 ja yläkerran parven 25 m2. Huoneistoissa on keskeltä täyskorkea parvi, jossa on hyvät oleskelutilat.

Huoneet alakerta:
Makuuhuone, keittiö, sauna, pesuhuone, erillinen WC. Lisäksi on terassi aamuauringon suuntaan ja Tulikiven takka/leivinuuniyhdistelmä. Ulkona on tilava kahden auton autokatos ja puuvarasto (1 auto/huoneisto).

Huoneet yläkerta:
Makuuhuone, wc, aulatila ja parveke aamuauringon suuntaan.

Majoitus- ja makuutilat:
Molemmissa makuuhuoneissa on makuutilat kahdelle. Yläkerran parvella on lisäksi makuupaikat 3 hengelle. Näiden lisäksi alakerran sohvalle on mahdollista majoittaa 2 henkeä. Molemmissa huoneistoissa yöpyy 6 henkeä tilavasti, mutta makuupaikkoja löytyy yhteensä jopa 9 henkilölle.

Peikkokumpu